Συμμετέχω και κερδίζω

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 2013-2014




Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 αποχαιρετίσαμε όλοι μαζί, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς, άλλη μια σχολική χρονιά.
Η γιορτή μας ξεκίνησε με:

  •       Την Θεατρική Παράσταση «Τα πρόσωπα των Εποχών» που παρουσίασαν τα τμήματα Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού με την δασκάλα τους κα Μαρία Πανοπούλου,
  •           Παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών και τη δασκάλα τους κα Μαριλένα Αποστόλου,
  •    Μοντέρνο χορό από τα τμήματα Μοντέρνου Χορού και Break Dance και τη δασκάλα τους κα Ανδριάνα Μπελεγρίνη
και συνεχίστηκε με αθλοπαιδείες, όπου προσπαθήσαμε να φέρουμε τους μαθητές των σχολείων μας κοντά στον αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση.  Έτσι τα παιδιά έπαιξαν:
·         Πετοσφαίριση (Βόλευ) με την ευγενική συμβολή του Αθλητικού Σωματείου «Τράχωνες Αλίμου – Βόλλευ - www.trahonesvolley.gr». H προπονήτρια κα Ράνια Λυκούδη αφιλοκερδώς συντόνισε τα παιδιά ενώ το Αθλητικό Σωματείο δώρισε στους Συλλόγους μας τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε.
·         Επιτραπέζια αντισφαίριση (Πινκ-Πονκ) που οργάνωσε η δασκάλα μας κα Δωροθέα Ζορμπά.
·         Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ) με την ευγενική συμβολή του Αθλητικού Σωματείου «Ένωση Τραχώνων – Δία Αλίμου - www.traxonesbc.gr». Ο υπεύθυνος των ακαδημιών κος Γιάννης Τσουμπρής και οι προπονητές κοι Πάνος Καδδάς και Παύλος Ξυνογαλάς οργάνωσαν αφιλοκερδώς τα παιδιά και μοίρασαν έντυπα με τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.
·         Ομαδικά παιχνίδια όπως το μαντήλι, σκυταλοδρομίες, νεροδρομίες, το πιο γρήγορο πέρασμα της μπάλας, που οργάνωσαν οι δασκάλες μας κα Μαριλένα Αποστόλου και κα Ανδριάνα Μπελεγρίνη.
·         Σκάκι με την καθοδήγηση του δασκάλου μας κου Κώστα Μακρή.

Σε όλη τη διάρκεια της γιορτής λειτουργούσε στο σχολείο έκθεση με τα έργα των παιδιών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου και της δασκάλας τους κας Νάντιας Θεοδωρακοπούλου.

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους νικητές των εσωτερικών πρωταθλημάτων των Συλλόγων μας στο πινκ-πονκ και το σκάκι.

Η γιορτή μας τελείωσε με τον αποχαιρετισμό των μαθητών της Έκτης. Οι διευθύντριες των σχολείων μας, κα Φωτεινή Εγγλέζου και κα Κωνσταντίνα Κυριάκη έδωσαν, με ιδιαίτερη συγκίνηση, τα αναμνηστικά λευκώματα που είχαν προσφέρει οι Σύλλογοί μας και είχαν ετοιμάσει με μεγάλο μεράκι και πολλή αγάπη οι δάσκαλοι και τα παιδιά της έκτης. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης:
το Αθλητικό Σωματείο Ένωσης Τραχώνων – Δία Αλίμου,
το Αθλητικό Σωματείο Τράχωνες  Αλίμου,
τους Δασκάλους των δραστηριοτήτων,
τις Διευθύνσεις των σχολείων,
τους Συλλόγους Διδασκόντων,
την εταιρεία Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

και ιδιαίτερα τα παιδιά μας και όλους τους γονείς και φίλους για την συμμετοχή και την στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου