Συμμετέχω και κερδίζω

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας στις τάξεις των σχολείων μας. Φέτος, με σκοπό την περικοπή των εξόδων, τις βασιλόπιτες ανέλαβαν να φτιάξουν εθελοντικά μαμάδες των σχολείων μας, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά τόσο για τον κόπο τους όσο και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στους τυχερούς μαθητές κάθε τάξης δόθηκαν συμβολικά δώρα, τα οποία εξασφάλισαν οι σύλλογοί μας, από εταιρείες που μας τα πρόσφεραν με ιδιαίτερη χαρά για να βοηθήσουν στο έργο μας. Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα των τυχερών μαθητών προσέφεραν οι παρακάτω εταιρείες:
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ CLASSIC CINEMAS - Προσφορά προσκλήσεων για την Θεατρική Παράσταση «Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ» για τις τάξεις Α, Β, Γ.
  • ΕΤΑΙΡΙΑ PLAYFUL - Προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών για τις τάξεις Δ, Ε, ΣΤ.
Επίσης, η ΕΤΑΙΡΙΑ ODEON - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ODEON STARCITY (Λ. Συγγρού) προσέφερε εισιτήρια για τους τυχερούς της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων μας καθώς και της πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο η εύγευστη βασιλόπιτα των Συλλόγων μας όσο και οι βασιλόπιτες του Συλλόγου Διδασκόντων των σχολείων μας ήταν ευγενική προσφορά του Ζαχαροπλαστείου ROYAL PASTRY (Θεομήτορος 24, Αγ. Δημήτριος).

Ευχαριστούμε ολόψυχα τις εταιρείες και τους υπευθύνους τους για την προσφορά τους, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο!

Σας ευχόμαστε και πάλι Καλή Χρονιά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου