Συμμετέχω και κερδίζω

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ

Αγαπητοί φίλοι γονείς,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του αποκριάτικου πάρτυ του σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
·         Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου για την Α & Β Δημοτικού
·         Σαββάτο 18 Φεβρουαρίου για την Γ & Δ Δημοτικού
·         Κυριακή 19 Φεβρουαρίου για την Ε & ΣΤ Δημοτικού        
και ώρα 18:30 έως 21:30. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Αλίμου, Ελ. Βενιζέλου 17.

Η είδοσος στο πάρτυ είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές που είναι ταμειακά ενήμεροι, έχουν δηλαδή πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους στους συλλόγους μας. Το κόστος συμμετοχής των μη ενήμερων μαθητών είναι 5 ευρώ για κάθε παιδί, τα οποία θα εξοφλούνται κατά την είσοδο στο χώρο του πάρτυ. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι δεν επιτρέπονται αποκριάτικα είδη όπως κομφετί, αφρός, σπαθιά, ρόπαλα και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

Επίσης, όπως κάθε χρονιά, διοργανώνουμε λαχειοφόρο αγορά με δώρα που έχουν προσφέρει καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής μας. Η τιμή του κάθε λαχνού είναι 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε από το γραφείο και τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων μας, καθώς και από τον χώρο της εκδήλωσης. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 19.02.2012 κατά τη  διάρκεια του πάρτυ. Η λίστα των λαχνών που θα κληρωθούν θα αναρτηθεί στο χώρο του σχολείου καθώς και στην ιστοσελίδα των συλλόγων μας.

Τέλος, για την ασφάλεια των παιδιών μας παρακαλούμε κάθε παιδί που θα μένει στο χώρο του πάρτυ ασυνόδευτο να προσκομίσει το απόκομα που ακολουθεί με τα στοιχεία επικοινωνίας του γονέα για οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης. Τονίζουμε ότι όλοι οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται κατά την είσοδο και έξοδό τους από το πάρτυ.

Με εκτίμηση για τα Δ.Σ.,

Γιώργος Σκούρτης
Πέτρος Παπαχατζής
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων
2ου Δημοτικού  Σχολείου Αλίμου
7ου Δημοτικού  Σχολείου Αλίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου